Ydelser

Rådgivning om støtteordninger, ansøgningsproces og projektimplementering

I Nordic Innovators er vi specialiseret i at rådgive virksomheder og universiteter om støtteordninger til primært forsknings- og innovationsprojekter. Vi arbejder på tværs af sektorer og teknologiområder, og vi hjælper vores kunder i alle faser fra konceptudvikling, ansøgningsproces til succesfuld projektimplementering.

Uanset om du repræsenterer en virksomhed, forskningsinstitution eller offentlig institution, besidder vi viden og erfaring til at identificere det bedste støtteprogram til din projektidé. Vores konsulenter kender kravene og forudsætningerne til støtteprogrammerne og er dedikeret til at yde assistance igennem hele ansøgningsprocessen og projektimplementering.

 

 

Nordic-Innovators-koncept-figur_DK

Nordic Innovators konceptmodel

 

Vi følger en robust og velafprøvet ansøgningsmetodik der med succes er blevet anvendt igennem mere end ti år på tværs af nationale tilskudsprogrammer og EU’s tre seneste rammeprogrammer. Afhængig af støtteprogram, er vores overordnede services opdelt i en række logisk sammenhængende men opdelte faser og moduler – (1) Projektvalidering, (2) Ansøgningsproces, (3) Kontraktforhandling og (4) Projektimplementering.

For yderligere informationer om vores ydelser og hvordan vi kan være med til at realisere din projektidé, kontakt Henrik Kemp på +45 3152 3236 eller hk@nordicinnovators.dk.